Accessoires

Accessoires

termeercampers Volkswagen-Transporter-1(2)
slaap hefdak 2
slaap hefdak 1
slaap hefdak 3
slaap hefdak 4

Slaap-/Hefdaken


Wij leveren diverse slaap-/hefdaken voor de meeste gangbare bestelauto's

Wij leveren diverse slaap-/hefdaken voor de meeste gangbare bestelauto's en dit natuurlijk voor de scherpste prijs. Wij leveren al een universeel slaap-/hefdak vanaf € 1995,- inclusief btw.

Kleinere hefdaken leveren we vanaf € 700,- inclusief btw.

Ook de montage van al onze luifels is door ons mogelijk. 

Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard, daar staan diverse slaap-/hefdaken voor u opgesteld (in div kleuren en uitvoeringen).

Luifels


Lekker uit de zon met een luifel


Wij leveren diverse luifels voor de meeste gangbare bestelauto's en dit natuurlijk voor de scherpste prijs. Ook de montage van al onze luifels is door ons mogelijk.

Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard, daar staan diverse luifels voor u opgesteld (in div kleuren en uitvoeringen).

termeercampers SLAAPBANKEN2

Complete meubelsets / camperkeukens


o.a. voor Volkswagen T4-T5-T6, Renault Traffic, Opel Vivaro enz.


Wij leveren en monteren meubelsets voor o.a. VW T4-T5-T6, Renault Trafic, Opel Vivaro, Nissan Primastar, Mercedes Vito, Ford Transit en Ford Custom. Deze zijn in diverse kleuren en uitvoeringen leverbaar (voor de korte als lange wielbasis leverbaar). Ook kunt U bij ons terecht voor inbouw naar wens. We leveren al een compleet meubelset v.a.€1750,- inclusief btw en losse keukenunits compleet vanaf € 200,- inclusief btw. Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard, daar staan diverse meubelsets voor u opgesteld (in div kleuren en uitvoeringen).

20180205_090141
20180205_090203
zit slaapbank stap 1
zit slaapbank stap 2
zit slaapbank stap 3

Zit-/Slaapbanken


tekst volgt


Wij leveren zowel goedgekeurde als niet goedgekeurde zit-/slaapbanken. 

Bij goedgekeurde zit-/slaapbanken, wordt bedoeld dat er iemand tijdens het rijden op mag zitten, dit mag bij niet goedgekeurde zit-/slaapbanken niet. 

Wij kunnen deze in stof, leder en vinyl leveren en in diverse kleuren. Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard, daar staan diverse meubelsets voor u opgesteld (in div kleuren en uitvoeringen).


U bent natuurlijk ook altijd bij ons van harte welkom


uitsluitend op afspraak


Hierboven ziet u maar een greep uit ons assortiment wat wij kunnen leveren. Zoek u iets, maar kunt u het niet vinden. Schroom dan niet om met ons een afspraak te maken.

U bij ons van harte welkom om geheel vrijblijvend te komen kijken en wat wij  u allemaal kunnen aanbieden.